Wat doe ik?

Mijn werk is veelzijdig. Net als ik.

De overeenkomst is dat het altijd gaat over verbeteringen nastreven. Verbeteringen voor een groep mensen of organisaties.

Ik ben naast mijn werk voor het Centrum voor Verantwoord Speler actief als trainer, dagvoorzitter en belangenbehartiger (Public Affairs)

Focus: verslaving, GGZ, zorg, effectieve communicatie.

Ga graag in gesprek met je om mogelijkheden te verkennen tot samenwerking te verkennen of een mooie opdracht uit te voeren.

logo-zonder-tekst

Centrum voor Verantwoord Spelen

In 2013 heb ik het Centrum voor Verantwoord Spelen opgericht. Het Centrum voor Verantwoord Spelen is een onafhankelijke stichting en non-profit organisatie, opgericht als missing link tussen kansspelindustrie en verslavingszorg. Onze focus ligt op verantwoord spelen en voorkomen van kansspelverslaving, en wij dragen actief bij aan een professionele, sociaal geaccepteerde kansspelindustrie ism relevante stakeholders.

http://www.centrumvoorverantwoordspelen.nl

eonv6rvrtoi-tim-wright

Public Affairs

Inzetten voor de goede zaak. Ik weet de weg in de landelijke en locale politiek om processen te beïnvloeden in de gewenste richting. Ik  word enthousiast als ik aan aan een uitdagende opdracht werk.

Ik ben lid van de Beroepsvereniging voor Public Affairs.

http://www.bvpa.nl

coaching

Trainer

Jarenlang train ik met veel plezier en enthousiasme professionals zoals huisartsen, verpleegkundigen, psychologen over psychiatrie, verslaving en effectieve communicatie.

Trainen is een prachtig vak! Ik heb een gedegen vakopleiding gehad bij de School voor Training http://www.schoolvoortraining.nl/

5ihz5whosqe-chris-lawton

Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter zorg ik ervoor dat bijeenkomsten, evenementen en congressen een kleurrijk succes worden. Door mijn kennis van zorggerelateerde thema’s ben ik inhoudelijk sterk. Mijn sterke communicatieve vaardigheden, humor en scherpte dragen bij aan het verloop van een debat en/of dialoog.

Ik heb de training Leren Modereren  in 2016 met heel veel plezier afgerond.

http://www.lerenmodereren.nl/